Browse Bands/List your Band

Browse Clubs/List your Club

Live Chicago Music Does Sound!

Creedence Revived

Band Interview Questions

#1. : What type of band are you?~

Answer: Creedence Clearwater Revival Tribute

#2. : Tell us the brief history of your band.~

Answer: The members of Creedence Revived, with the exception of Bill Bakopoulos, all originated from another CCR tribute band. There, they grew together and played for crowds upwards of 30,000 people. However, after a few years, decided to go seperate ways and create their own creedence tribute band, Creedence Revived. With the addition of the electrifying guitarist, Bill Bakopoulos, they’ve been able to take a tribute to CCR to new heights by giving it a new flare that makes it their own style while keeping the CCR authenticity and add the element of youth as well that traditionally gets lost in the tribute band scene.

#3. : Who are your musical and non-musical influences?~

Answer: CCR

#4. : What are your dreams and goals?~

Answer:  Well for this band its to make a brand,,,

#5. : Who writes the songs, what are they about?~

Answer: Well obviously John Fogerty

#6. : What’s your opinion of Politics?~

Answer: Don’t even know anymore

#7. : How do you promote your band and shows?~

Answer:Mainly the internet Its like this. Anyone can play dress up, but not everyone can pay tribute to one of the greatest bands of all time by keeping it’s authenticity and adding a bit of ReVived flare
to appeal to all generations.

#8. : Describe your show, visual and musically~

Answer: High energy, fun for everyone.. Its true American rock and roll

#9. : What do you think about downloading music online?~

Answer: Depends on if you pay for it or not. Cool for the people but sucks for the artist to an extent. Pros and cons. One way to look at it is your music is getting out there. Free or not its promo yet Artists need to make money for their art.

#10. : What’s your outlook on the record industry today?~

Answer: Well… My opinion most of it is shit. (Rich Perez)

#11. : What’s your claim to fame?~

Answer: We have played arenas and toured as a Tribute Band. Also We were hired by 4 time grammy winner pink for a private party. Everyone in the Band has had great accomplishments in the business.

#12. : Tell us a story about a day in your life.~

Answer: Here is a story about me (Rich Perez). I was on tour with my Original band Brendans Cross  once. I was partying way to hard the night of a show out in Missouri. I woke up on a bathroom floor of some hotel room. I got up and did not know where the hell I was.Not to mention there was no one in the room. I walked outside and I figured out I went to a party after the gig. Started walking to where the venue was which was like a mile away And realized the tour bus was gone on its way back home. Long story short I took a train back to Chicago and Cursed the hell out of my band. Apparently they thought I was sleeping in my bunk only to find out I wasn’t there about halfway back to Chicago… Assholes

#13. : What inspires you to do what you do?~

Answer: The fact that I get to be an artist for a living inspires me.

#14. : What advice would you give to fellow bands?~

Answer: If you are playin to make good music and work hard to get better at you’re instrument then you might have something. If you are playin to get famous….. give it up.

#15.  :What are some of your pet peeves?~

Answer: I don’t know, I have to say Drew breeze the quarterback for the saints is a great quarter back but I cant stand him licking his hands constantly. And that has nothing to do with the question.

#16. : How does music affect you and the world around you?~

Answer: We’ll its like being high for me… particularly at a show. Crowd feeds off of you as you feed off them. Its an addiction!

#17. : What’s new in the recording of your music?~

Answer: Well me as an artist am working on a concept album influences from Floyd to u2 to muse.

 

 

#18. : What are the biggest obstacles for bands?~

Answer: Depends on the category of the band.

Starting out bands, its to get on the same page and get better at your instruments as a team. Established band its finding representation like agents, managers and not letting egos get in the way. I would have to say keeping a band together is the hardest thing.

#19. : What’s the best and worst thing about playing clubs?~

Answer: Best, its more intimate with the crowds. Worst, The pay usually sucks.

#20. : Tell us about your next shows and why we should be there.~

Answer:Next show isn’t till feb 16, 2013 as of right now. As for me I play every weekend but closed private events. Feb 16th is at the Woodstock opera house. You should be there if you want to you’re your face Rocked.